Грабовецько - Дулібівська сільська рада

Львівська область, Стрийський район

Розпочато прийом заявок за одним із напрямків Комплексної програми, зокрема на отримання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів суб'єктам підприємництва засновником (або одним із засновників) яких є учасник/учасники бой

Дата: 14.02.2024 09:00
Кількість переглядів: 51

ОГОЛОШЕННЯ!Фото без опису

Малими та середніми суб'єктами підприємництва для забезпечення продовольчої безпеки регіону, підтримки розвитку сільського господарства, підвищення зайнятості населення та розвитку галузі, з 1 лютого 2024 року розпочато прийом заявок за одним із напрямків Комплексної програми, зокрема на отримання фінансової підтримки на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів суб'єктам підприємництва засновником (або одним із засновників) яких є учасник/учасники бойових дій.

На цей напрям з обласного бюджету скеровано 5,0 млн. грн. Пільгові кредити надаються на платній та зворотній основі під 3% річних в розмірі, що не перевищує 700,0 тис грн. терміном до 5 років з можливістю відтермінування погашення основної суми зобов'язання до 1 року (відтермінування сплати кредиту входить в загальний термін дії кредитної угоди).

Фінансова підтримка надається на покриття виробничих витрат пов'язаних з виробництвом сільськогосподарської продукції, придбання основних засобів, саджанців плодово-ягідних культур, поголів'я сільськогосподарських тварин відповідно до сформованого суб’єктом підприємництва бізнес плану.

Учасники АТО (ООС)/учасники війни з рф, які бажають взяти участь у програмі просимо звернутися у відділ земельних ресурсів та просторового планування Грабовецько-Дулібівської сільської ради до 23 лютого 2024 року.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь